Nieuwe datum voor dorpsbijeenkomst in Maasbree: 9 oktober

​Maasbree, bekend om zijn Britse bescheidenheid en naoberschap. Een plek die leeft, voor jong en oud. Dat willen we zo houden. Daarvoor organiseren we op woensdag 9 oktober een dorpsbijeenkomst in Maasbree. Doe jij mee?

Maasbree bruist en dat willen we zo houden door samen de schouders er onder te zetten. We willen Maasbree klaarmaken voor de inwoners van nu én later. Hiervoor organiseert Dorpslab samen met Rabobank Peel, Maas en Leudal en het Dorpsoverleg Maasbree een inspirerende dorpsbijeenkomst in Maasbree. Iedereen mag en kan meedoen! De bijeenkomst stond gepland op woensdag 4 september, maar wordt verplaatst naar woensdag 9 oktober.

Samen aan de slag

We zorgen voor een avond vol gezelligheid, verbondenheid en energie. Samen gaan we op zoek naar dromen en ideeën voor de toekomst van Maasbree. En we bekijken hoe we jullie ideeën kunnen realiseren. Heb jij een goed idee voor Maasbree? Zorg dat je er bij bent.

Kom en doe mee

Doe jij mee? Kom op woensdag 9 oktober om 19.30 uur naar het Hoës van Bree in Maasbree (Kennedyplein 5) en deel jouw idee voor de toekomst van Maasbree. Graag aanmelden via https://negen.typeform.com/to/kPmrTF.

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Maasbree. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: https://sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of https://expedities.negen.nl/dorpslab/.

Kastanjeboom is veilig
Terugblik op de dorpsbijeenkomst

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 09 december 2021