Maasbree nog meer in beweging!

Er vinden in Maasbree veel sportactiviteiten plaats, zowel in verenigingsverband als ongeorganiseerd. Ook tijdens de projectperiode van Sportdorp Maasbree (2015 en 2016) zijn nieuwe initiatieven van start gegaan en uit het sportbehoeftepeiling blijkt belangstelling voor aanvullend sport- en beweegaanbod.

De stuurgroep "Sportdorp Maasbree" heeft zich ten doel gesteld meer dorpsgenoten (weer) aan het sporten en/of bewegen te krijgen. Dat kunnen ze echter niet alleen. Daarom nodigt de stuurgroep iedereen uit, die met hen mee wil denken, een idee of een initiatief heeft, om de inactieve dorpsgenoten weer aan het bewegen te krijgen. Ook mensen die mee willen denken omdat ze betrokken zijn bij het onderwerp zijn van belang voor deze bijeenkomst en van harte uitgenodigd.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op ​maandag 27 juni ​bij Bruiz (Dorpstraat 20). Aanvang is om 19.30 uur en er wordt uiterlijk om 22.30 uur afgesloten. Inloop vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst zal begeleid worden door Bert Janssen creativiteitscoaching.

Doormiddel van creatieve werkmethodieken wil de organisatie Sportdorp Maasbree jouw idee(ën) verzamelen, deze beoordelen en samen kijken hoe hier uitvoering aan kan worden geven. Er zal (financiële) ondersteuning geboden worden aan beweeginitiatieven die vernieuwend en duurzaam zijn en tot stand komen vanuit samenwerking met andere partijen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan bij Marlieke Verstraten, projectleider Sportdorp Maasbree: 06 31959651 / m.verstraten@hoerakindercentra.nl

Meer informatie over Sportdorp Maasbree is te vinden op de website stichtingbree.nl.

Krachten gebundeld: Kernteam zorg en welzijn Maasb...
Vervolg dorpsoverleg 12 april, deelnemers werkgroe...

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 18 september 2021