Lintjesregen

Vandaag heeft burgemeester Delissen aan twee inwoners van Maasbree een lintje uitgereikt. Wim Hoeben en Fred Peeters kregen beiden de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim kreeg dit voor zijn bijzondere verdiensten voor de samenleving op diverse maatschappelijke terreinen. Hij is vanaf 1963 vrijwilliger bij en bestuurslid (2000-2015) van het Rode Kruis, afdeling Maasbree, thans de afdeling Peel en Maas. Verder is hij sinds 2005 vrijwilliger bij en bestuurslid van het Dorpsoverleg Maasbree. Wim nam mede het initiatief voor de tweewekelijkse maaltijd voor ouderen en is daarbij ondersteunend in de organisatie en de bediening. Daarnaast maakte hij deel uit van de werkgroep voor de realisatie van zorgappartementen voor ouderen en hij trof de voorbereidingen voor het handhaven van de dagvoorziening voor kwetsbare ouderen. Thans is hij secretaris van het Kernteam Zorg en Welzijn. Het Dorpsoverleg heeft deze aanvraag ondersteund.

Fred kreeg de onderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten voor de samenleving. Hij was van 1995-2004 en van 2014-2018 raadslid van de gemeente Maasbree cq. Peel en Maas.

Komt er nog wat van?
Resultaten dorpsavond

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 januari 2022