Komt er nog wat van?

Zoals jullie weten is er met grote meerderheid gestemd voor een groenere invulling van het Kennedyplein. Na de uitslag van de poll is het stil gebleven met nieuws rond het plein.

Maar het dorpsoverleg en de werkgroep Kennedyplein hebben niet stil gezeten.

De gemeente heeft de opdracht gegeven aan hoveniersbedrijven Herman Vaessen BV en vd Broek. Beide partijen zullen samen zorgen voor de aankleding van de demontabele ziteilanden en plantenbakken. Ook op de Dorpstraat zullen bakken geplaatst worden om de snelheid van het verkeer af te remmen. Op het plein zelf zullen twee waterpompen komen waar de kinderen zelf water kunnen pompen en er waterplezier zal ontstaan waardoor de beleving op het plein moet terugkeren.

De bakken en het groen zijn besteld. Vanwege levertijden zullen naar verwachting medio juni de bakken en ziteilanden geplaatst kunnen worden.

Tot dan zullen we ons helaas moeten behelpen en zelf moeten zorgen voor de veiligheid op het plein.

Wanneer de inrichting van het plein heeft plaatsgevonden zullen we verder kijken hoe de veiligheid voor zowel ouderen van de Dorpsdagvoorziening als de schoolkinderen verbeterd kan worden. De basis ligt echter bij (ons als) de weggebruiker zelf.

​Toekomstvisie Maasbree
Lintjesregen

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 januari 2022