10 september overhandiging Dorpsvisie Maasbree

Onder de naam 'Initiatiefgroep Toekomstvisie Maasbree' heeft in het najaar van 2014 een groep van ongeveer 40 inwoners van Maasbree het initiatief genomen een nieuwe toekomstvisie voor het dorp op te stellen. Er ontstond een conceptvisie dat op 22 april jongstleden in een bijeenkomst met de gemeenschap gedeeld en besproken is.

Op donderdag 10 september aanstaande wordt de definitieve toekomstvisie overhandigd aan het college van burgemeester en wethouders. Definitief met de nadruk op momenteel, een toekomstvisie blijft immers altijd in ontwikkeling. Een uniek moment De initiatiefgroep is inmiddels ook doorontwikkeld en gaat verder onder de naam Dorpsoverleg Maasbree. Zij nodigt dorpsgenoten uit deze overdracht en dit unieke moment bij te wonen. Met name die burgers die een steentje hebben bijgedragen aan het opstellen van de toekomstvisie 'Brits op eigen kracht' zoals de aanwezigen tijdens de bijeenkomst op 22 april. De overdracht zal plaatsvinden bij Niëns Horeca aan de Baarlosestraat 4 in Maasbree op donderdagavond 10 september. Aanvang om 19.30 uur.

Aanmelden gewenst in verband met catering per mail via: info@maasbree.nl 'Brits op eigen kracht' is een openbaar document en momenteel in te zien en te downloaden via de website van het dorpsoverleg www.maasbree.nl. Op deze website vindt u tevens meer informatie met betrekking tot het dorpsoverleg. 

Hopelijk tot donderdag

Biedt dreigende leegstand ook nieuwe kansen?
Toekomstvisie Maasbree, Brits op eigen kracht

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 22 april 2021